Museum aan het Vrijthof
ZOEKEN
ENGLISH
CONTACT
Grand Café Maastricht Soiron is het gezellige museumcafé van Museum aan het Vrijthof.

Naast de museumgasten verwelkomt Grand café Maastricht Soiron graag de levensgenieters die zoeken naar dat Grand café gevoel. Het café richt zich vooral op Maastrichtenaren en wil het gevoel van nostalgie weer aan de stad en haar inwoners teruggeven. Een plek waar de mensen nog echt de tijd voor elkaar hebben en lekker kunnen genieten in een direct vertrouwde omgeving.

De horecazaak is gevestigd op de binnenplaats (de cour) van het museum. Een grote lichtkoepel en bestrating op de vloer geven de gasten een bijna echt buitengevoel. De zaak zet in op kleine prijzen. Er is een keuze uit een mooie reeks patisserie. De mensen gaan hier een paar fijne uurtjes tegemoet voor niet al te veel geld. In de zaak staat ook een vleugel.

’s Avonds is de multifunctionele ruimte te huur voor speciale gelegenheden zoals feesten, recepties, vergaderingen of jubilea. Reserveren of afhuren in de avonduren of voor speciale gelegenheden? Of gewoon reserveren voor een lekkere lunch? Bel via +31(0)43 325 14 96 of mail naar sales@grandcafemaastricht.nl.

Meer informatie over openingstijden en prijzen vindt u op www.grandcafemaastricht.nl.
YouTube LinkedIn Twitter Facebook