Museum aan het Vrijthof
ZOEKEN
ENGLISH
CONTACT

 1    Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en geactualiseerd. Museum aan het Vrijthof aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van deze website. Het museum garandeert niet dat deze website vrij zal zijn van virussen, noch dat deze website te allen tijde beschikbaar is en foutloos zal werken.

2     Het museum is niet verantwoordelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink impliceert niet dat het museum gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat het museum de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

3     Het opnemen van hyperlinks naar onze website vanuit uw website is toegestaan. Framing van pagina's van deze website in uw website is echter niet toegestaan.

4     Op de afbeeldingen en teksten op deze website rust auteursrecht van Museum aan het Vrijthof als auteursrechthebbende op het fotomateriaal en in voorkomend geval op de afbeelding zelf. Hergebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan. Indien u een afbeelding wenst te gebruiken voor commerciële doeleinden dient u contact op te nemen met het museum via info@museumaanhetvrijthof.nl.

5     Het logo van Museum aan hetVrijthof is in al z'n gedaanten merkenrechtelijk beschermd. Ongeautoriseerd gebruik van het logo is niet toegestaan. 

YouTube LinkedIn Twitter Facebook